Uw installatie in betrouwbare handen

Zo! Heeeerlijk in bad, en dan lekker de verwarming aan. Hmmm.

Dat klinkt vanzelfsprekend, en dat is het natuurlijk ook. MTB Service zorgt ervoor dat dat zo blijft. Door periodiek onderhoud aan uw CV- en warmwaterinstallatie blijft u verzekerd van warmte wanneer u dat wilt.

MTB Service is een onafhankelijk installatiebedrijf, dat een sterk klantgerichte werkwijze heeft ontwikkeld. Niet alleen de werkzaamheden worden uitgevoerd, maar er wordt ook daadwerkelijk meegedacht met opdrachtgevers om een installatie zo economisch mogelijk en technisch verantwoord te realiseren.

Klanten zijn bij MTB Service koning, dus is het een vanzelfsprekendheid dat er goede en snelle service verleend wordt. Ouderwets & degelijk vakmanschap gekoppeld aan de modernste technieken maakt het mogelijk dat wij garant staan voor de beste installatie technische werkzaamheden.

MTB Service in Stadskanaal. 

Klantervaringen met MTB Service

“Afgelopen dinsdag heeft MTB service bij ons een Elga warmtepomp geïnstalleerd. Ik stond ervan te kijken hoe vakkundig het personeel van MTB service te werk ging. Tegen het einde van de middag draaide de warmtepomp en werd ons huis energieneutraal verwarmd. We hebben gekozen voor een combinatie met een Honeywell Lyric thermostaat. Hiermee kun je de verwarming via de app op afstand bedienen. Dank jullie wel!

MARTIN DE VRIES • NISTELRODE

“Marcel heeft bij mij op vakkundige wijze een Panasonic airco geïnstalleerd. Het installeren verliep allemaal prima. Hij had ook een prima oplossing bedacht voor de stroomaansluiting van het apparaat. Na installatie nam hij nog ruim de tijd om het apparaat te testen en uitleg te geven. Marcel is erg vriendelijk, vakkundig en denkt goed mee. Ik kan MTB Service aan iedereen aanraden!”

MARCO VAN DER BAAN

“Vandaag een waterontharder bij ons geplaatst door MTB Service. Vlotte service en snelle plaatsing!! Op een fijne plek!! Nu lekker genieten van zacht water.”

FRANS BOER • VEENDAM

“Vakmannen heb je in veel soorten, Marcel is uniek in zijn vak. Een lopende vraagbaak, u roept hij draait. Waar vindt je ze nog? In Stadskanaal dus.”

KOOS SNITJER

“Had een grote lekkage in de beton vloer,via mtb had hij de lekkage al binnen een uur gevonden. Beton vloer opengekapt kapotte buis der tussen weg en nieuwe der tussen en alles draaide alweer. Super bedankt MTB voor de super snelle goede service.”

MAIKEL POMP