KiKa (kinderenkankervrij) werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt Kika zich op het geven van voorlichting.

Enige tijd geleden zijn wij benaderd door Emile Pas, hij is werkzaam als ambulancechauffeur bij Ambulancezorg Groningen, post Stadskanaal. Emile gaat samen met zijn samengestelde team meedoen aan de Giro di KiKa, een fietstoertocht in Italië,  om geld in te zamelen voor dit fantastische doel. De grootste drijfveer van Emile is zijn zoon Marnix waarbij in 2018 een hersentumor is ontdekt. Gelukkig gaat het nu best goed met Marnix maar zijn toekomst is nog onzeker. Net als die van vele andere kinderen.

Emile schrijft het volgende op de site van Giro di KiKa: “Wat zou het toch gaaf zijn als al deze kinderen zouden kunnen genezen. Kinderen mogen niet zo ziek zijn. Maar hier is geld voor nodig, heel veel geld, zodat de ontwikkelingen op medisch gebied nog verder kunnen.
Ik vind het heel fijn dat ik hier een steentje aan kan bijdragen en daarnaast kan proberen de afgelopen periode een plekje te geven, en ik ga het komende jaar keihard trainen om de giro di kika uit te kunnen fietsen!”

MTB Service steunt Emile en KiKa door te sponsoren. Wij wensen hem en het team heel veel succes met de etappes! 

Wilt u ook een steentje bijdragen door te sponsoren of meer lezen over Emile en de Giro di KiKa, bekijk dan onderstaande link:

https://www.girodikika.nl/emile-pas-ambulancezorg-groningen